top of page

Fietsen

De Costa Blanca is een waar fietsparadijs, de aangename temperaturen in combinatie met de goede wegen zorgen ervoor dat je gegarandeerd professionele wielerploegen tegenkomt tijdens hun voorbereiding op het seizoen. 

Wij hebben ook een ruim assortiment van sportdrank, repen en gels aanwezig zodat je dit alvast niet hoeft mee te nemen in je bagage. 

Koersfiets en elektrische fiets

Het huis bevindt zich op ongeveer 30 kilometer van de kust en ook de toppen van bekende hellingen zoals de Coll de Rates en Puerto d'Ebo zijn slechts een 15 km fietsen. Een ideale uitvalsbasis dus voor een fietstocht naar keuze. Het binnenland geeft een garantie op de nodige hoogtemeters en rust, maar ook een tocht naar de kust ligt binnen handbereik.  

 

Voor de verhuur van koersfietsen of elektrische fietsen en eventuele begeleiding werken wij samen met www.altabikerental.com (levering ter plaatse).

koersfiets1.jpeg

MTB

De regio is ook een echt MTB paradijs met een diversiteit aan gravelwegen en singletracks van alle niveaus. In samenspraak vooraf begeleiden wij u graag om zo de echte pareltjes van de omgeving te ontdekken. 

214a5e93-b864-4676-9e57-798a6b0c2a99.jpg
IMG_20220507_133139 (1).jpg

Wandelen

In Castell de Castells kan je al genieten van meerdere mooie wandelingen. Er zijn echter veel meer mogelijkheden in de omgeving.  

Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van een geschikte wandelroute of staan ter beschikking voor persoonlijke begeleiding.  

 

Van relatief vlakke wandelingen tot pittige wandelingen met de nodige hoogtemeters, er is keuze in overvloed.  

IMG_8607.heic
IMG_20230503_110801 (1).jpg

Overige activiteiten

Watersport

Les Bassettes is een watersportcentrum in Benissa. Je kunt er duiken, kajakken, windsurfen, kitesurfen, … 

Winkelen

In Ondara is er het winkelcentrum Portal de la Marina (www.portaldelamarina.org) van 90.000 vierkante meter met gratis parking, deels ondergronds voor wie graag in een koele wagen stapt na het winkelen :-) .  

Het winkelcentrum beschikt over mode en accessoires, diensten, gespecialiseerde winkels, woon- en decor artikelen, restaurants, … 

 

In de regio zijn er dagelijks ook meerdere marktjes te vinden die het bezoeken waard zijn.  

Honden

Het Trust Resort Ondara (www.trustresort.com) is een waar paradijs voor honden, op afspraak kan je hier samen met je trouwe viervoeter een onvergetelijke dag doorbrengen. 

bottom of page